
25 Ekim Salı günü saat 13.48’de Akrep Burcu’nun 2. derecesinde Parçalı bir Güneş Tutulması meydana geldi.
Tutulma Güney Ay Düğümü yönünde gerçekleşti. Bu tutulmanın etkileri 6 ay boyunca 20 Nisan 2023’e kadar devam edecektir. Ülkemizde ve kendi hayatlarımızda çok çok önemli değişim ve dönüşümlere sebebiyet verecektir.
Akrep Burcu küllerinden doğan Anka kuşu misali değişimin dönüşümüm burcudur. Her değişim zordur, krizlidir. Çünkü konfor alanımızdan çıkmak istemeyiz. Bildik olanla, alıştığımız alanda, rahat ettiğimiz yerde kalmak isteriz.
Kimimiz bu dönüşüme istekli olacağız, kimimiz direneceğiz.
Özellikle başta Boğa ve yükselen Boğalar bu dönüşüme en çok direnç gösteren burç olacaktır.
Aslan ve yükselen Aslan’lar, Kova ve yükselen Kova’lar, en çok da Akrep ve yükselen Akrep’ler bu tutulmadan maksimum düzeyde etkilenecektir.
Tutulma güzeller güzeli Venüs gezegeni ile kavuşumda meydana gelecektir. Ancak Venüs Akrep Burcu’nda zarardadır. İlişkiler, sevgi ve aşk temaları bu tutulmanın etkisi ile adeta bir sınavdan geçecektir. Kimi ilişki bitecek kimi ilişki krizlerle sarsılacak, daha da güçlenmiş bir şekilde tutulmadan sağ çıkacaktır.
Bitişlerin ve başlangıçların hepimiz adına hayırlı olmasını temenni ederim.
Sevgi ve farkındalıkla..
ISAR CAP Astrolog
Pınar Selçuk